Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزچهارمحال وبختیاری، معاون امور استان های ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش گفت: چهارمحال و بختیاری یکی از استان هایی است که در عملیاتی کردن این سند موفق بوده است. 

حجت الاسلام درودی با اشاره به تدوین سند تحول آموزش وپرورش توسط600 پژوهشگر وتاکیدرهبر معظم انقلاب بر عملیاتی کردن این سند در آموزش و پرورش گفت: مدرسه قاسم بن حسن(ع) شهرستان بروجن نمونه ای ازعملیاتی کردن سند تحول آموزش و پرورش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در جلسه آینده این ستاد مدیر و روحانی این مدرسه دعوت شده و از تجارب آن ها بهره گیری شود.

حجت الاسلام و المسلمین حسین درودی  همچنین افزود: مسئولان در استان ها باید در ارتباط با آموزش و پرورش هم افزایی داشته باشند.

معاون امور استان های ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش در استان ها در اولویت قرار ندارد،گفت:اولویت آموزش و پرورش وراهکارهای این اولویت باید توسط مسئولان دستگاه های مختلف تعریف وارائه شود.

حجت الاسلام درودی گفت:بازدید دانش آموزان از حوزه های علمیه و مشاهده نحوه زندگی و تدریس طلاب و به کارگیری طلاب سرباز در آموزش و پرورش از اولویت همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش است.

معاون امور استان های ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش بر آشنایی ائمه جمعه استان با ساختارها، زمینه ها و استعدادهای آموزش و پرورش تاکید کرد و افزود: حوزه های علمیه نیز باید در زمینه حضور طلاب در مدارس و بهره گیری از روحانیون برنامه سالانه ارائه دهند.

حجت الاسلام و المسلمین احمدی، مدیر حوزه های علمیه استان، دیدار دانش آموزان با علمای حوزه های علمیه، شرکت دانش آموزان در جشن ها و برنامه های حوزه، سرکشی نماینده ولی فقیه در استان، امامان جماعت و مدیران حوزه های علمیه از مدارس استان، توانمندسازی طلاب در راستای فعالیت در آموزش و پرورش و توسعه مدارس علوم و معارف اسلامی در استان از جمله همکاری های حوزه های علمیه با آموزش و پرورش برشمرد.

وی بر تعریف درست حضور طلاب در مدارس امین استان تاکیدکرد و گفت: باید تعریف درستی ازحضورآنان درمدارس امین ارائه شود تا انتظار اشتغال یا استخدام در آموزش و پرورش را نداشته باشند.

حجت الاسلام احمدی گفت:اگرآموزش وپرورش توانمندی های این طلاب را احراز کرد در اولویت استخدام خود قرار دهد.

ایجاد دفتری برای کمیته همکاری های حوزه و آموزش و پرورش، سهمیه گذاری برای مناطقی که فاقد حوزه علیمه هستند، زمینه سازی برای حضور معلمان و دانش آموزان علاقه مند در حوزه ها، بررسی اجرایی کردن مصوبات دبیرخانه ستاد و استفاده از ظرفیت دستگاه های استان از مهم ترین مصوبات این جلسه بود.

اهمیت دادن به نقش حوزه های علمیه خواهران، تسهیل حضور طلاب در مدارس، استفاده از کلاس های خالی مدارس، در اولویت قرار دادن بحث های فرهنگی و پرورشی دبیرستان ها، استفاده از ظرفیت مساجد استان و ارائه اطلاعات به روز توسط طلاب در مدارس از شاخص ترین مشکلات ارائه شده توسط اعضای این ستاد بود.

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۱۶۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از ۴۰ خیرمدرسه ساز در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با اشاره به مشارکت ۴۰۰ خیر در مدرسه سازی چهارمحال و بختیاری گفت: این تعداد خیر تاکنون بیش از ۴۰۰ فضای اموزشی، پرورشی و ورزشی را احداث و در اختیار آموزش و پرورش قرارداده اند.
آقای کریمی افزود: ۸۲ مدرسه در استان توسط خیرین در دست احداث است که تعهد خود را پرداخت کرده اند و با تأمین ۵۰۰ میلیارد تعهد دولت به زودی به بهره برداری می‌رسند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز باتاکید به کمبود هزار کلاس درس افزود: ۲۰ مدرسه نیمه تمام در استان وجود دارد که سهم دولت پرداخت شده و برای تکمیل آنها مشارکت خیرین ضرورت دارد. آقای امیریان ابراز امیدواری کرد با جشنواره ۲۶ خیرین مدرسه ساز استان تکمیل این طرح‌ها توسط خیرین تسهیل و تسریع شود.
مدیرکل روابط عمومی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در این جشنواره مشارکت خیرین برای ساخت مدرسه در دو سال و نیم اخیر را ۵۰ درصد اعلام کرد و گفت: دراین مدت با مشارکت خیرین و دولت ۳۱ هزار و ۸۷۷ کلاس درس در کشور ساخته شد.
وی ساخت ۲۰۰ مدرسه در مقیاس بزرگ درکشور در برنامه هفتم توسعه، توجه به مدرسه به عنوان کانون پیشرفت توسعه محله، توجه به معماری ایرانی و هویت بخشی به مدارس را از جمله راهبرد‌های سازمان مطبوعش درسال جاری دانست.
خواجه صالحیانی گفت: این مهم محقق نمی‌شود مگر با مشارکت جدی خیرین مدرسه ساز.
استاندار چهارمحال و بختیاری نیز اعتبارات سفر‌های استانی رئیس جمهور را برای مدارس استان ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: با جذب این اعتبارات قطعا مدارس کانکسی و غیراستاندار از چرخه آموزش و پرورش حذف و مدارس مستحکم و مطابق با استاندارد‌های ملی جایگزین خواهد شد.
در جشنواره ۲۵ خیرین مدرسه ساز در استان چهارمحال و بختیاری ۶۴ میلیارد تومان متعهد شدند که تا کنون ۷۰ درصد آن محقق شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۴۰ خیرمدرسه ساز در چهارمحال و بختیاری
  • سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بازنگری شود
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • عملیاتی کردن فرامین رهبری در وزارت آموزش و پرورش
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • پیشرفت و تحول در کشور از مدرسه آغاز می‌شود